torsdag 23. februar 2012

Utflagging av bedrifter og skatter og avgifter å byrokratiet i Norge.

Når tid skal skatter og avgifter fjernes fra Norske selskaper slik at de er konkurranse dyktige, mere og mere oppgaver legge den rødgrønne regjeringen på selskap og foretak som bedrifter, pair mølle blir bare større og større og bedrifter må ansette flere for å ta hand om papirmølla som staten krever.
Snart er det så dyrt å drive et firma at en må ha tre kontorannsatt for hver arbeider som skal jobbe pengene inn for og til driften av små og store selskaper.
Ja byråkratiet vokset bedrifter over hodet, de er snart ikke i stand til å drive lenger på grunn av rapporter og andre dokumentasjoner som skal skrives etter endt jobb eller før en jobb utføres.
Når tid skal det blir enklere hverdag for bedrifter små som store, minder kontorarbeid som staten krever inklusiv mindre avgifter slik at Norske bedrifter kan få konkurrere med utlaldet.
Nei Norske bedrifter skal kues til stillhet og nedleggelse, det skal kun være offentlige ansatte i Norge.
La resten som er igjen av arbeidsstokken og arbeidsføre få trygd la oss leve av oljen så slipper vi all denne byråkratiske papirmøllen til de bedriftene som vil overleve den Rødgrønne tiden i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar