mandag 20. februar 2012

S-92 Sikorsky, rednings helikopter nr.1. ok en motor stoppet, men.

Godt med sikre helikopter i Nordsjøen.
S-92 Sikorsky 19 passasjerer fullatet, tenk om dette fantastiske helikopteret også kunne blit Norges nye redningshelikopter.
Et helikopter med kapasitet og driftsikkerhet og uten sykdommer og en meget lang rekkveidde og som kan arbeide ute med en havarist i lang tid for å redde mennesker. Selv om denne maskinen er til å kun frakte passasjerer til og fra oljeinnstalasjonene i Nordsjøen så er det en arbeidshest som ikke blir trett, en kan jo bare se tilbake til de som i dag brukes i redningstjenesten, de er tryggheten selv en maskin som tåler et vindkast og som er stabilt i luften.
Full lastet og med en maskin til Sola selv om andre maskiner også har to motorer så er Sikorsky en arbeidshet som regjering og storting må satse på ang redningstjeneste. Vi kan ikke ha hærens små pinglehelikopter som som finnes på kystvaktfartøy som knapt kan ta et par mann å redde langt ute på den Norske kontinentalsokkel og den er stor nå, og dette området må vi kunne dekke i vår redningstjeneste.
Vi kan ikke bare stole på at alle maskinene som oljeselskapa har kan tre inn i reddningsøvelser og i redningstjenesten når de frakter passasjerer. Greit de har heis på alle maskiner men dermed er det ikke sakt at de står beredd ti å tre inn i slike opprasjoner..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar