fredag 24. februar 2012

Anngiveri samfunnet langs våre veier at privat personer.

Hvor langt skal politiet ha mulighet til å straffe bilister fra private videoer.
Hvorfor skal en miste lappen overfor denne forbikjøringen, ja tenk om de som satt i personbilen og filmet ikke bremset opp godt nok for å slippe vogntoget forbi. Det skrives ar vogntoget lå bak i flere minutter og ville helt sikkert forbi av en eller annen grunn, mulig de som filmet kjørte som tullinger holdt fartsgrensen men vinglet fra 80 til 50 og prater i vei uten tanke på at det er andre som vil kjøre stabilt og holde så noenlunde fartsgrensen og ikke som en jo jo angående å holde farten.
Men hvor langt skal politiet gå i å mota farts og trafikkforseelser fra andre enn politiet selv. Dette minner meg om et angiverisamfunn som Sovjetregime tidligere drev med og som korute regimer holder forsatt på med.
Jeg synes også denne saken lukter svidd av de som filmet, de skulle bremset ned for det har de plikt til, de som vil forbi skal så fremst det er mulig slippe bakenforliggende som vil forbi, dette er en skreven lov som mange bilister bryter, ingen skal forbi meg for jeg kjører i 80 eller holder den fartsgrensen som er på stedet.
Anngiver samfunn, neitakk, greit er det snakk om mennesker som utfører vold og bankran, men ikke angiveri langs våre veier, fyllekjøring kan godt innringes men da skal politiet rykke ut og ta vedkommende ikke som her privatfolks video være til grunn for straff.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar