mandag 27. februar 2012

Rødgrønn koalisjon, skattekammerater, neitakk

Rødgrønn koalisjon, skatteforlik.
Ap, Sv, V, Krf, skal disse gå sammen før valget og danne en koalison for å få flertall til kommende stortingsvalg, Å du store min tid, hva skal dette bli til. Skatt og atter skatt, kan de heller ikke bygge landet uten å bare tenke på skatter og avgifter, hvor skal dette ende.
Nå er det virkelig på tide at noen ser litt mere på andre borgerlige parti så som Kystpartiet som godt kan gå inn i en borgerlig regjering uten tanke på mere skatt på de rike, vi trenger dem til å invistere i landet med de pengene de skaper og arbeidsplassene disse skaper, de lager ikke bare arbeidplasser for å ta imot økende byrokrati, nei de vil produsere ting slik at det forsatt er arbeidsplasser for folk flest ikke bare byrokrater papirflyttere.
Høyere skatt på de rike, Tja? men hvem er de rike og hvor skal grensen gå.
Hva gjør ikke de rike for landet de kjøper på dyre biler, båter hus, ja hva mere og hva gjør dette med inntektene til statskassen, jo de såkalte rike pøser inn kroner i statskassen, men denne siden av skattesaken er det få av de rødgrønne som vi snakke om. Dyre båter og biler som sluker bensin og diesel som koster mere enn en vanlig mann kan klare å betale med en årslønn. Båter som ved å krysse Boknafjorden med koster en månedslønn i drivstoffutgifter, jo de rike pøser penger inn i statskasse så de trenger ikke mere skatt.
Og har vi ikke rike folk og bedrifter som går godt så er det heller ingen til å invistere i Norge, vi har ingen som kan satse og tape noen millioner uten å rynke på nesen, ja ja det kommer nye millioner inn så vi satser på nytt.Norge og andre land trenger hvereneste rik mann og kvinne i våre land, det er mesunnelsen som rår og den sosialistiske styresettet er bygget på ingen skal ha mere enn naboen, men det skal staten ha og de som sitter på tinget. Det er vel ingen som har hatt så stor lønnsøkning som stortings repsentantene, men ok vi trenger dem, men vi trenger repsentanter som kan styre landet ikke bare mennesker som kan finne på nye avgifter og skatter.
Vi må akseptere at det er folk som har mere enn andre i alle samfuns klasser, men vi som lever på trygd kunne gjerne hatt det litt bedre så hadde en gjerne hatt råd til litt annet enn bare medikamenter, legebesøk og andre livsviktige ting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar