tirsdag 7. februar 2012

Norsk asylpolitikk.

Norsk asylpolitikk.
Kystpartiet vil ha en streng innvandrings politikk, men vi vil ha en rettferdig og human behandling av de som kommer til Norge ikke slik som de Rødgrønne nå herjer med innvandrerne.
Ja barn som er født i Norge er ikke de Norske statsborgere?
Og en ting er veldig galt med asylpolitikken at hver eneste person som kommer til landet blir behandlet uavhengig av hverandre som ektefeller og barn, mor og far og barn blir behandlet som enkeltsaker som i seg selv er en skandale, hele familien burde vært behandlet under et og som en sak.
Det samme gjelder familigjenforening vil mor eller far ha sine barn til Norge om det er to eller tre om de er 10 eller 20 eller 25 år gamle så må de behandles under ett og ikke som enkeltsaker.
Her har vi sett at familie fedre eller mødre ikke har fått opphold og Staten Norge skiller mor og far eller barn og sender den ene parten tilbake til sitt opprinnelse land og med uviss skjebne og mange av disse har jobb og lever og klarer seg på egenhand uten noen form for statlig støtte.
Men kjeltringer som selger stoff åpenlyst og personer som truer den Norske stat og folk med drap og terror de får bli og som er en fare for rikets sikkerhet, de beskytter staten, er dette virkelig riktig asylpolitikk, mitt svar er nei.
Det er lov å tenke seg om to ganger før vi returnerer folk til terror og mord og forfølgese. Greit vi skal ha en streng asyl politikk men da må vi reagere med en gang ikke vente 10 år før vi sender dem ut.
Når en utlending får opphold i Norge burde de skrevet under på en erklæring at de kan miste sin oppholdstillatelse når og hvis de utfører kriminelle handlinger og blir det fengselstraff så er det rett ut av landet etter endt soning i fengsel.
La vi bli mere humane mot de som er kommet til landet, hvorfor ikke gjøre som Sverige, gi amnesti til alle som nå er i landet og så sett en strek og si, fra denne dato kan alle som har kommet til Norge skal få bli om de legger sin identitet på bordet og at de ikke er kriminelle og ikke er en fare for rikets sikkerhet, dere skal få bli.
Og at noen lyver når de kommer til Norge det er ikke det spor rart for i sitt hjemland er det normalt og så betaler de noen slanter så slipper de fri, i dette landet er det ikke slik, men de er dritt nervøse og lyver og tror at alt er farlig her også og det er derfor de også skjuler sin identitet, de er redde for repisalier for at de rømte fra sitt hjemland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar