lørdag 25. februar 2012

Lusekjørere og de farer dette er.

Ja disse bilistene er det som skaper de allerfarligst farer i trafikken og så er det de andre som får skulden og mister lappen, og så har vi de som skryter av de har kjørt feilfritt i 30 og 40 år, men hvor mange kilometer i året kjører de 4 til 8000 km i året, mens vi andre kjører dette på et år, det disse perfekte sjåfører kjører i et helt liv.
Ja så har vi kjøring i tunneller der bremmses og bremses nedover det, og er det fotoboks i tunnellene så går det i 50 og 60 kmt nedover og når de er sikkre på at fotoboksene er pasert så er det gassen i bunn oppover tunellen og når de endelig har kommet ut så er det atter lusekjøring fra 50 til 90 uavhenig hvor mye de prater om alle andre galne trafikanter hvordan de kjører. Og et eksempel se på bilen forann hvordan sidespeilene er innstilt de står ofte i hytt og pine, ja en kunne tro de studerte stjerner mens de kjører bil. Og speilet inne i bilen brukes mest til å studere seg selv, om sminken er ok.
Hadde fotoboksene også registrert alle som kjører også de som kjører for sent, for å sett på trafikkmønsteret så er jeg sikker på at det er flere som holder en farlig lav hastighet som lager kø og iritasjon langs våre veier og er dermed livsfarlige.
Selv om vi ikke skal hisse oss opp over biler som kjører sent, men når en ikke kommer fobi og køen bak blir bare lenger og lenger og vi prøver å blinke med lysene for å signalisere at vi vil noe vi som ligger bak, men nei de reagerer ikke.
Så det er ikke rart det skjer dødsulykker i trafikken på grunn av disse perfekte trafikanter som sier de aldri kjører galt i trafikken. Og med en gang det står om en trafikkulykke så er de her på innleggene om hvor gal sjåføren er og dømmer vedkommende alt for fort. Enhver bilist som kjører vil ikke skade andre. De vil gjøre hva som helst for å unngå dette, men det er den uheldige fører som blir dømt og vedkommende får som regel mange straffer etter en ulykke som er feilberegning, men ingen vil skade andre.
De mister lappen, jobb, bøter og fengsel selv om de aldri har ønsket å skade andre, men en feilmanøver gjorde at det gikk galt. Mang en sjåfør må li for andres feilbergninger som en må gjøre en unnamanøver så går det galt for en lusekjører var på veien på feil sted til feil tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar