tirsdag 28. februar 2012

Norge til dunders med flagget til tops. Nei til EU

De Rødgrønne styrer den Norske skuta rett på grunn med de Rødgrønne ved roret.
Ja loks til dunders på første klasse, med det Norske flagget til tops mens Erik Solheim reiser verden rundt med stresskofferten full av peng til rike diktatorer og deler ut penger  uten kontroll hva de går til i ettertid og uten garanti at de fattige og trengende får glede av milliardene som han deler ut.
Nå er det på tide at vi stemmer på Kystpartiet som vil denne galskapen til livs.
Og et parti som taler EU rett i mot og som vil ha tilbake vår suverenitet over eget land. Ja dagens rødgrønne partier ser ingen løsning hverken på veier eller andre ting kun å lete etter flere muligheter på å finne flere knagger å henge avgifter på.
En kunne tro at det ikke skal komme flere arbeidsplasser i Norge og at inntektene skal stoppe opp. Eldrebølgen som de røde politikkere har skremt med så lenge jeg kan huske tilbake i den røde politikken som jeg tidligere var en del av.
Ja det er som det ikke fødes mere barn i Norge og at det ikke skal fødes mere barn i Norge.
Men at vi nå må sette en stopper for EU direktivene som tres ned over våre hoder og at alle EU borgere skal suge pengene ut av NAV systemet vi har og trygdeordningene og andre utlendigner som har barn hjemme i (eksp pakistan) andre verdensdeler, barn som kun har vært i Norge for å registreres for å bevise at det er deres barn og for kun å få barnetrygd for dem, skal de få barnetrygd da får også barna være i Norge uten det ingen barnetrygd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar