mandag 6. februar 2012

Hvor mange liv skal gå tapt på Norske veier.

Hvor mange liv skal gå tapt på Norske veier.
Hvor mange liv skal gå på Norske veier før regjeringen finner ut av at vi må opp med veistandarden, det er ingenting annet som hjelper.
Her på Vestlandet har vi Europas verste riksveier og som er langt under kravet til EU angående sikkerhet.
Norge bygger bare en vei slik at det knapt er ufremkommelig og så skryter de at nå har dere fått ny vei, veier som to vogntog ikke kan møtes på uten at de må stoppe opp og lurer seg forbi hverandre.
Men stat og poliit og veivesen skulder bare på skjåføren og tar fra dem sertfikatet og sier uforsvarlig kjøring med mere.
Greit Europeiske vogntog  har jo ikke ryktet på seg til å være i den beste stand for Norske vinterforhold. Men hadde nå vi hatt motorveier langs Vestlandet så hadde mangt et vogntog vært spart for ulykker og ikke minst vi hadde spart over halvparten av de som omkommer i trafikken hvert år.
Vi hører skjelden at vogntog på Østlandet går i grøftene og velter, det er kun på vestlandet, hvorfor, jo vi har ikke et hovedveinett som på Østlandet, vi har kjerrestier fra 1930 årene og som ble bygger under andre verdenskrig.
Vert liv er for kostbart til å si vi har ikke råd til å bygge veier i Norge det er for dyrt. Jeg vil nesten si det så hart, de som ikke vil bygge ut vegnettet i Norge de er skuldige i mange liv som har gått tapt i trafikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar