søndag 12. februar 2012

Miljøvennlig drivstoff til Dieselbiler.

Ja til å bytte ut Dieselen med nytt drivstoff.
Ja det du fyller på tanken om det er diesel bil eller bensin så må jo noe komme ut i eksos røret på bilen selv om det blir forbrent.
Ja skal bilen komme seg frem så er dette som kommer ut bak om en liker det eller ikke.
Men når myndighetene ikke vil diskutere alternativ brennstoff som er tilgjengelig for diesel bilene, de vil ikke ta det i sin munn, det er som å banne i kirka under en gudstjeneste, nei det de vil ha er avgifter.
Diesel bilene kunne vært så og si utslippsfrie med alternativ drivstoff og som Frp uttalte på Tv debatten på NRK på torsdag for ca tre ukrer siden, men det ville de ikke diskutere, atter var det bare avgifter og bompenger som de ville ha.
Jeg vet ikke hvem andre i debatten som sa, vi trenger kun ca 14 dager så er alternativt drivstoff å få på alle bensinstasjoner. Men stakkars staten det vil de ikke for da taper de milliarder av kroner i miljøavgifter. Så dette er jo atter et bevis på at det er ikke miljøgevinsten de Rødgrønne vil ha, det er avgifter og atter avgifter.
Ja det er snart 2013 da er det valg.
Hvilket parti vil gå inn for, bort med nåværende diesel og inn med milljøvenlig diesel, så er miljøet spart og staten taper avgifter for dem vil de ikke redusere, de kjemper med nedd og klør for å opprettholde disse avgiftene uansett hvilket drivstoff vi bruker.
Vekk med de rødgrønne, en slik milljøfientlig politikk trenger vi ikke så lenge det er gjort med et vedtak i regjeringen så har vi nytt drivstoff. Men de skal ha utredning på utredning om alt,papirmølla skal rulle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar