søndag 5. februar 2012

Stakkars flyktninger, de papirløse, det er vinter i Norge.

Stakkars flyktninger, de papirløse, det er vinter i Norge.
Det er godt at jeg blogger nå slik at hele landet kan se hva jeg skriver.
Så har vi også de papirløse som er fratatt loven om å arbeide, ja de har arbeidet i Norge i noen år og med er er dette revet bort de er regelrett kastet i rennesteinen av regjeringen.
Ja vi skulle ta vare på hverandre, det var mange fine taler etter den 22.07, men nå er de fest talene gjort til skamme med en slik asylpolitikk.
Ja jeg er kraftig irritert på regjeringens asylpolitikk, men det å ha en streng politikk på dette området det er greit, men når de først har kommet hit så kan vi ikke ta alle i en hand og returnere dem.,
Hele innvandrings politikken i Norge må omgjøres, for dette som Norge gjør er totalt uhørt og umennesklig.
Også den strenge familiegjenforenings loven må omgjøres og omskrives.
Dette også for at UDI skal få en lettere saksbehandling, nå er det jo så komplisert å få sin kjære til Norge om det er han eller hun. Det snakkes om som det bare er menn som mishandler kvinner som tak slike ektefeller til Norge, men det er det ikke.
Slik systemet virker i dag så er det totalt alt for gammeldags,la ektefellene få komme bare at de er gift og har gyldige ekteskaps dokumenter og at ekteskapet er inngått på lovlig vis.
Og de som har fått slik gjenforening bør slippe å søke om ny oppholdstillatelse hvert år, greit å søke om varig opphold og Norsk statsborgerskap når den tid er inne for det.
Og får vi en ektefelle til Norge må det være lettere å få deres barn også til Norge uten noen form for problemer inntil de er 30 år gamle.
Selv om det vil ta en tid før de kommer seg i arbeid så vil jo alle kjempe for at de skal klare seg selv og være selv forsørget.
Og er barna ugift og den andre ektefellen er død slik at de har ingen tilbake i hjemlandet sitt, da bør de få komme til Norge.
La oss vise mennesklighet og verdighet til disse menneskene som har søkt tilflykt i landet vårt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar