mandag 20. februar 2012

Bli heller politisk aktiv, NB: pengestøtte til organisasjoner.

Grønn Hverdag, Belona, naturvernforbundet, alle disse organisasjonene er de stats ansatt elle kommune ansatt og organisasjonen til Bondevik vår kristelig folkepartis tidligere Stasminister som startet sin egen forening for fred og med stats søtte for å ordne seg selv inntekt etter perioden som Statsminister, jeg synes det lukter litt svidd angående pengebruken til staten vår felles pengekasse.
Bondevik reiser jo verden rundt i sin egen forenings virksomhet, hvem betaler?
Greit å kjempe for noe en tror på, men er det staten som skal betale, greit de får tilskudd som andre foreninger og lag, men at de skal ha sugerør direkte inn i pengebingen til Staten, det er feil.
Jeg synes også at det er greit at det er slike organisasjoner,men at staten skal betale alt det er for meg ikke riktig.
Og så har vi Belona og dens leder Hauge som får lov å tale i EU er han folkevalgt, hvem er smurt for at klubbledere får tale i EU parlamentet.
Da hadde det vært mye bedre at politiske partier hadde fått mye mere støtte for sitt arbeid de er tross alt villige til å gå inn i storting og regjering de som er med i politiske parti og ikke vanlige klubber og andre organisasjoner, nei de vil ikke inn i politikken de skal bare stå på utsiden og hyle om den stygge ulven/ulvene der ute.
Bli haller med i politikken og mulighet til å være med å bestemme i stedet for å sitte som medlemmer i en klubb og hyle om miljøet og andre ting.
Bli politisk aktiv heller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar