lørdag 25. februar 2012

Iran og atomvåpen og krigshisserne Israel og andre som ønsker blod på sine hender.

Stopp krigshisserne, stopp tanken om krig kjemp for menneskerettigheter heller i Iran
Stopp opp og tenk, hva vil en slik konflikt med krig utløse hva vil virkelig Israel oppnå, død og helvete på jord ødelegge all økonomi drive folk i nød og lidelser. Skal en kalle dem for kristne ja da må de snu det andre kinnet til.
Iran rasler med sverdet kun for å vise sin styrke innad i eget land for å være på den sikre siden for å være landets sterke leder.
alle alierte land kan knuse Iran legge det flatt på minutter om de vil.
La Iran stå å brøle og hisse seg opp, men jeg tror bare det er et skuespill foran verdens øyner og de vil kun ha oppmerksomhet.
Det er som et lite utskjemt barn som skriker og vil ha oppmerksomhet av sine egne. Iran er ingen trusel men de leker som de er og hvorfor vil Israel apslutt knuse verdens freden har det ikke vært nok kriger på denne jorden. Greit nok vi ønsker ikke en muslimsk verden med sharialover vi vil ha en fredelig verden hvor det hersker fred og harmoni og det får en ikke med krig og det som følger en slik handling.
Se bare hvordan de undertrykker Palestina en kinaputt sendt til Israel så sender Israel ti og tyve tilbake og det er ordentlige bomber som virkelig gjør skade og dreper.
Israel må snart roe seg to hakk ned med sine planer om å angripe Iran, for jeg tror faktisk på at Iran ikke har atomvåpen planer, men å holde et våkent øye med dem er jo ok. Men hvorfor skal Israel og andre land kunne ha slike våpen og at de skal bestemme hva og hvilken våpen Iran skal ha, jeg tror faktisk ikke Iran ønsker slike våpen.
Vi har et ordtak som sier Stor i ord og liten på jord. Ja jeg tror faktisk vi kan legge Iran i den gruppen.
Så Israel må bare roe seg ned og heller finne fredens vei om de skal kunne kalle seg et kristent land med ferdens tanker i sine hjerter.
Den dagen Iran har sendt opp en rakett og prøvespengt en slik bombe Atombombe da kan vi si at Iran har atombomber, men de kan også kjøpe slike fra Kina om de vil. eller Russland.
La Iran få være i fred, la oss heller slåss for demokrati og menneskerettigheter i Iran og mot alle dødsdommene.
Kvinner som blir steinet om de har blit voldtatt uskyldige blir steinet til døde, la oss heller kjempe mot dette og ikke for krig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar