torsdag 16. februar 2012

Stavanger Sandnes om kommunesamenslåing

Kommune sammenslåing, men med hvem.
Sandnes må se sørover og østover, ja mulig så langt øst som til Forsand for da kan ingen stoppe ferjeforbindelsen Oanes, Lauvik.
Så kan vi ta og gå sammen med Gjesdal, Klepp så har vi fire sterke kommuner med arealer og forståelse bruk på arealer og en kan da bedre organisere jordvern, vern av jordbruksjord og ikke minst gå sammen om infrastrukturen over Jæren og Gjesdal og få press mot galskapen Ryfast som Stavanger vi presse gjennom uten tanke på kostnad og negative konsekvenser. Så må disse fire kommunene så på og presse på å få bro over Høgsfjorden som det eneste rette løsning for Ryfast og med videreføring av veiene i fra Finnøy til Randøy så er Ryfylke landfast med Jæren to steder og inklusiv Frafjord tunnellen, Dett for under halve prislappen av Ryfast og en må ikke glemme driftskostnadene i Ryfast pr År til over 50 millioner kroner.
Så kan Stavanger slå seg sammen med Sola og Randaberg, Rennesøy, Finnøy, ja hele Ryfylkebasenget kan de slå seg sammen med.
Stavanger vi kun en ting før Sandnes blir større enn Stavanger spise Sandnes svelge Sandnes inn i Stavanger. Da kan Sandnes miste sin by status da vil det hele hete Stavanger.
Hva da Sandnes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar