onsdag 8. februar 2012

Politiske møter og sex.

Politiske møter og sex.
Politikk og de unge som ser så opp til sine ledere.
Ja det er som han som andmelte Frp`s i Stavanger uttalte, han var som en Gud for oss.
Så oppe i denne heksegryta til de som mulighet og har villet og utnyttet noen sexuelt, jeg må si hvor mye skyld i dette har de selv. Dette ikke for å klandre den ene eller andre part, men for å sette søkelyset på et problem på slike møter.
De unge ser så opp til sine ledere og jeg har selv sett på slike møter etter endt møte om kvelden så er det som regel middag med noe drikke til. Så har noen det vi kalle medbrakt drikke i bagasjen, så møtes de ofte på et eller to rom på hotellet og sitter og prater og skøyer, noen ganger kan det bli litt intimt, mulig litt for mye intimt og de unge jentene henger ofte om halsen på sine ledere og skal gi dem en klem og gjerne en kyss på kinnet.
Jeg har selv sett dette med egne øyner og klokka går og noen går til sine egne rom og noen går to og da er det at noen jenter/kvinner som menn ikke klarer å styre seg og de er villige og varme og tenker ikke over hva de gjør før de plutselig i alkeholens grep ligger der nakne og koser seg.
Og så kommer reaksjonen, hva er der jeg gjør. For kvinnen er det lett for hun kan gå til voldtektsmottaket og der tar de prøver av sæd om det finnes og så sitter mannen i klørne på den kvinnelige motpart.
Men det er ofte den kvinnelige partneren som kliner seg inntil mennene på slike møter og før de vet ordet av det ligger de i senga.
Selv om mannen som er mye eldre enn de unge jentene som ikke forstår hva de frister de eldre herrer med og hvilke signaler de sender ut, så etterpå er det mannen som har skylda.
Når tid er det kvinnes som skal bli dømt for å ha fristet mannen til sex, ja det er også en form for voldtekt overfor en mann.
Husk det er lettere for en kvinne og friste en mann til senga enn en mann å friste en kvinne til sengs. Slik er nå denne menneskelige verden, men jeg unnskylder ingen i overgrep saker, men at det er mange sider ved en slik sak, ja.
Alle parter lider her, også partiet får seg et skudd foran baugen og så må partiledelsen stå til ansvar for det som skjer, noe som jeg synes er forferdelig feil, det er de enkelte medlemmer som må tenke før de handler. Det går fortere enn noen vil innrømme og havne i senga til hverandre på slike møter med så nære band de har til hverandre, ledere som vanlige medlemmer og vennskapet er som regel sterkt og føleser også til den enkelte. Sorry til dere som ikke vet hva det politiske liv har å tilby og hva som foregår bak de lukkede dører. Jeg vil gjerne se den politiker som ikke har opplevd dette på nært hold, men kan ikke si noe. Hvor mange kjærlighets band blir ikke knyttet på Utøya bandt de unge, og hvis noen tror at det ikke foregår sex på den øya da er de blinde. Jeg sier dette ikke for å henge ut AUF, men på alle unge politiske landsmøter og tilstelninger uavhengig av politisk ståsted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar