søndag 12. februar 2012

Mere penger til allt utenfor Oslo

Takk Høyre mere penger til alt utenfor Oslo.
Ja nå er det på tide at noen slår i bordet til den der inne på Tinget i Oslo, men det ser ut for at når de folkevalgte som kommer inn de dørene så er lokalpolitikk helt borteværende, de glemmer hvor de kommer fra.
De blir stappet så full av landsdekkende politikk at lokale saker får ikke plass på dagsorden og er det noen som prøver så er det knapt noen som tar det atnota av det. Om en fra Rogaland eller andre steder fra landet, så blir lokalpolitikk og krav fra utkant Norge eller andre byer og steder enn oslo ikke hørt, da blir en stemplet som lokal patriot.
Men nevner de noe lokalpolitikk i og omkring Oslo da er det viktig for det hører liksom til landspolitikken og da glir alt inn i hodene på de tilstedeværende, for de er jo i Oslo.
Denne trenden viser seg til stadighet igjen inne på Stortinget, andre deler av landet er ikke like viktig som det som skjer rundt dørene på Stortinget.
Kystpartiet vil ha et brett lokalt engament for byggde Norge og utkant strøka, dette skal vise like mye igjen som landspolitikken på Stortinget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar