torsdag 23. februar 2012

- Sutringen er pinlig - Aftenbladet.no

- Sutringen er pinlig - Aftenbladet.no
 Greenpeace-analyser og Belona og andre miljøorganisasjoner har ingenting i politiske fora å gjøre og heller ikke har de noe med å legge fren sine raporter for styersmakter og forlange at deres raport er den riktige, hvem har best greie på det oljeselskapa gjør ang utvinning av olje om det er fra oljesand i Canada til leting i Iran eller i andre fattige land der korupsjon er vanlig for å få lov til å lete etter olje.
EU parlamentet hva i allverden har de fått sin lærdom ang oljeleting og utvinning fra, det lurer jeg på.
Det er vel det beste at vi skrur igjen både gass og oljekranene som går til Europa og så spør om de skal ha mere gass.
Hva tror EU de er for noe de gubbene som sitter der å bestemmer og slenger om seg med direktiver som andre land må følge mot landenes egen vilje og som ikke passer det enkelte land og Norge er jo ikke medlem en gang.
Nå må EU ta seg en pause, om de forsetter sin maktaroganse så vil EU falle sammen som en kortstokk økonomisk og som union og etterpå blir det bråk og oppvask om hva som gikk galt.
Og så er det ingen som er personlig ansvarlig for de er valgt av folket og så går atter ansvaret til de som har valgt dem inn  så sitter velgerne med politikker frykt og avsmak på alt som heter politikk og troen på dem  er borte

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar