søndag 26. februar 2012

Sv under sperregrensen.

Som Kystparti medlem må jeg virkelig si noe nå.
SV under sperregrensen, godt, dette viser igjen hvordan de Rødgrønne ikke tar selvkritikk.
Hva om dette hadde vært en Kystparti representant i kommune Norge eller en annen offentlig embetsmann fra et borgerlige parti.
Hvordan hadde da de rødgrønne hammertet løs uten hemninger på de borgerlige om det hadde vært Kystpartiet eller Frp. beklager da hadde de blidt skreket mye høyere enn hva de borgerlige gjør nå mot Sv og Lysbakken og alle de Rødgrønne. Jeg synes faktisk talt de borgerlige er for snille nå mot de Rødgrønne regjeringen. Jeg føler faktisk at det rår en form for sensur i media om dagene selv om det komme nye kritikk gjennom i media så føler jeg at den verste stormen uteblir mot Lysbakken og de rødgrønne, hvorfor, jo de borgerlige er ikke så opptatt av slakt av motstanderne og nedlatende prat og kritikk mot motparten, de vil helle snakke om politikk i hverdagen.
Ja det finnes mange partier det kan satses på for de som går bort fra den røde fane når de har fått nok.
Nå er det på tide at folk ser seg rundt  omkring etter nye ståsteder i den politiske hverdag så som til kystpartiet. bare se innom engasjertbloggen ja en har lov til ytringer nå om dagen når regjeringens medlemmer tråkker i salaten og det til gangs som lysbakken og det gjør ikke partiet mere spiselig når slike saker kommer på dagsorden. Det er snart valg igjen da er det viktig å finne sitt ståsted på nytt jeg synes nå etter alle de løftebrudd og bomskudd denne regjeringen har gjort er det på tide at folket finner nye parti.
Når Jens Stoltenberg har forsatt tillit til Lysbakken så er det på tide at det ringer en bjelle hos noen og hver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar