onsdag 15. februar 2012

Forus Lura industri område vokser.

Forus i Stavanger og Lura i Sandnes må respektere høyere kontorbygg, utvidelsen må komme i høyden, ja veldig høyt.
Når dette området står for det meste av Norges inntekter så er det på tide at regjeringen får øynene opp for dette. Så er det på tide at veiene i området får de statlig midler som må til for å ta unna den kommende trafikk de neste 50 til 100 år, noe annet vil være skandale.
Et nytt felt i hver retning på E39 fra Stavanger og helt til Ålgård og R44 med planfrie kryss uten disse rundkjøringene som bremser ned trafikken, som i Sandnes på Stangeland krysset Sandnesveien og R44 helt til Godsterminalen, rundkjøring på rundkjøring, ja skandale til veibygging, det skulle vært planfrie kryss alle som en.
Dette er også bremseklossen på E39 nordover fra Stavanger ut mot Tasta til Dusavik, paddehatter/rundkjøringer i hopetall som hindrer all trafikkflyt, og vi må forlange ny trase for E39 utenfor Stavanger sentrum via sola Tananger eller over Hafrsfjord (flytebro) og under Madlasandnes og i tunell til Dusavik
Vi må få oppgrader veisystemet på lik linje må kollektiv transporten få det løftet som trengs for å få folk til og fra jobb, men ikke som nå med timevis i buss for å reise en knapp mil.
Solasplittem må få fire felt med en gang, denne byggingen av denne traseen må ikke stoppe opp med bare to felt, dette tjener ikke trafikken til og fra flyplassen og til Forus, flyene til Sola er renne busstrafikken for folk som er på jobb eller til og fra jobb mellom ulike steder som driver med næringsvirksomhet. Avinor ville betale for to ekstra kjørebaner for folk som skulle til og fra arbeid fra flyplassen men fikk ikke lov.
Forus og Lura områdene må få de veimidler som trengs for å bli effektivt for å frakte arbeiderne til og fra sine arbeidsplasser og når denne store økningen ventes så er det soneklart at her må det midler til og det snart.
Forus Lura området kan ikke vente på handlings lamede politikere, vi må ha handlingens politikere som tør sette fart i veibygging og planleggningen, de får det til i bedrifter men staten får ikke til å planlegge raskt hva er galt, over demokratisert samfunn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar