tirsdag 7. februar 2012

Norsk flyktnigepolitikk ang hjemsendelse.

Norsk flyktnigepolitikk ang hjemsendelse.
Dette er meget skremmende lesning, ja de sendes hjem selv om de selv vet at det venter tortur og muligheten at de kan bli henrettet bare for at de har forlatt landet og mulig fortalt hvordan de har det i sitt gamle fedreland, så får de slik behandling for landssvik.
Greit vi i Kystpartiet har og vil ha strenge lover angående asylpolitikken her til lands, men det må være måte på.
Disse menneskene som kommer hit på rømmen er livredde offentligheten og de kan ikke forestille seg hvordan et lovlydig lend fungerer de bare fantaserer om det. Så da de har kastet sine dokumenter for de er livredde for å bli sendt tilbake med en gang, så kommer løynen på toppen, dette er en handling fuldt av redsel og sjokk fra tidligere opphold i sitt eget land. Disse menneskene kan ikke forstå at løyn ikke er normalt her til lands og at det da blir vanskligere å få opphold.
Slik løyn kommer for at de kun er livredde, redde for sitt liv og for å bli retunert umidelbart, derfor lyver de om sin identitet og dette er ofte den grunnen som gjør at de ikke får opphold i Norge.
Jeg sier bare stakkars folk, mange av de som blir retunert møter bare tortur og lemlestelse og fengsel.
Jeg er sikker på at dette som her står i Stavanger Aftenbal er bare et lite høystrå i høylasset, tragedien er nok større enn myndighetene vil hvite om og hva vikligheten er for de som blir retunert.
Vi får vel heller aldri hvite dette, og jeg tror også de lommepengene de får med seg blir fratatt dem ved ankomst tollen i deres land, og hvor mye landet de blir sendt til får for å mota disse utsendt det er også sikkert mye penger som går rett i lomma på korupte statsmenn.
Slik er den grusome asylpolitikken ved hjemsendelse av flyktninger, mulig enda verre også, heia Norge, skjerp dere..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar