tirsdag 21. februar 2012

Canada og EU å Oljesand

EU blande seg opp i om Canada skal utvinne oljen fra oljesanden, hva tror EU sjefene de er for noe, verdens politi, nei de er barnehage tanter og onkler ikke mere som vil råde over alle andre barn og voksne i verden.
EU parlamentet må snart stikke fingeren i bakken og finne ut hvor de er snart, deres dømmekraft overfor andre stater hva de skal gjøre og hva som er rett i andre land har EU ikke noe med.
Når Canada vil utvinne olje fra sandholdig jordsmonn så skal EU bestemme at dette ikke er lovlig, nå må EU virkelig sette seg ned i tenkeboksen og finne ut av hvem er de er de så flinke selv, nei.
EU lager direktiver i hytt og pine og tror at dette passer inn i alle andre land, så enkelt er det ikke.
Hitler falt og klarte ikke ta Europa under seg, men nå ser det faktisk ut at atter en gang skal en bli erobret av Tyskeland men på en annen måte, med økonomisk makt og direktiver som res ned over våre hoder.
Og nå skal de bestemme hva Canada skal gjøre, stakkars EU.
Nei det er ikke det spor rart at det enda finnes partier som er totalt i mot EU og som også vil reforhandle EØS traktaten eller kontrakten.
Nå er det på tide folkens ca 80% motstand mot EU og motstanden mot EØS kontrakten stiger også så nå er det på tide dere lesere som er mot EU og litt mot EØS kontrakten ser inn på min blogg side og leser om andre partier enn bare Ap, Sv, H og Frp. det finnes andre borgerlige parti som er ufullstendig i mot EU og som vil reforhandle avtalen EØS, nemlig Kystpartiet, partiet for distrikts Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar