tirsdag 14. februar 2012

Siste tomter på Forus, Lura, Sandnes.

Se østover Sandnes øst.
Sandnes øst vi har hele fjellsiden ut Gandsfjorden å ta av, bygg bro over Gandsfjorden (FLYTEBRU) da slipper en med store dype pilarere som skal slås ned i undergrunnen og få leira i bevegelse i Gandsområdet i Sandnes gamle Lyra Stasjon i Strandgata Leire alt sammen og området rundt Punkthuset i Gandsgata (en).
Utvid veien fra Lura ved Kvadrat og ned til fjorden og flyte bru over, en bro som det skal være mulig å gå under med småbåter, seilingshøyder ca 15 meter for fritidsbåter.
Dagens havneområde skal jo bygges om nå til en ny og moderne bydel som skal inkludere Sandnes nye sentrum, da forsvinner dagens havn til Lura. eller den vil sikkert forsvinne fra Sandnes og havne i Risavika Tananger en plass om noen år.
Bussvaei ja det har kommet i Lima i Peru alle hovedferdselsårene 8 felts veier som får bussvei i mitten med paronger og underganger for passasjerene, noen plasser legges bussveien helt til høyre felt og ingen annen trafikk har lov å kjøre her, lange leddbusser som går i ett, rutetider nei men de går i ett og de kjøre i alle disse store ferdselsårene i Lima, Hadde jeg kunne lagt inn bilde av dem her så skulle jeg gjort det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar