mandag 20. februar 2012

Energipolitikken, elektrifissering av oljeplatformer

Så mye tull og vrøvel fra Staten nå ang klima og elektrifisering av platformer, vindmøller til havs og til lands som er så dyre i drift og i vedlikehold.
Alt dette er ren og skjær galskap til pengebruk,. penger som pumppes inn i selskaper for å produsere vindmøller som igjen gjør strømmen så dyr at den ikke er løselig snart om vi skal betale det vindmølle strømen koster fult ut. 200,- i påslag på strømregningen sa de for å betale miljøtilskuddet det koster ekstra for å bygge galskapen til vindmøller.
Vi selge vannkraften til EU og kjøper igjen gasskraft strøm for å drive eletriske oljeplatformer når det er så mye gass og olje på hver platform at de kan bare stenge strømmen og bruke igjen gasstil drift av platformene noe annet er ren og skjær galskap i tapping av eletrisk strøm fra vannkrafta som produseres i vannkraftverka våre.
Disse høye herrer i EU og Brussel forstår hvist ikke en dritt av miljøpolitikk, de lytter hvist mere til Fredrik Hauge enn til folk som har kompentansse på miljø. Se bare nå det som sto i SA forleden dag Statoil taper mange milliarder kroner på hav vindmøllene i England at de måtte nedskrive verdien på dem, nei de er nå ikke verd 5 øre for de er for dyre i drift og vedlikehold, bare det og forsikre dem var så kostbart at verdien måtte nedskrives. Jeg vet også at Danskene har store problemer med havvind møller ved vennintregning i maskineriet.
Oljeplatformer skulle det vært forbutt å ta vannkrafte fra land for å drive dem når det er så mye energi som pumppes rett i land uten å bli brukt der ute til drift av platformene, noe annet er bare tull og politikk for å tilfredstille noen miljøaktevister.
Så lenge denne gassen på Norske platformer reknes som grønn energi i EUropa mens EU klager på vår vannkraft at vi må ikke bruke så mye av vannresusene våre mens de kjøpper vannkraften vår, slik at vi har for lite til oss selv til hus og hjem å til bedrifter.
La oss stå samlet og få slutt på denne galskapens politikk og få kystpartiet frem i stedet for disse andre røde småpartier.
La oss nå få et borgerligt styre i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar