lørdag 25. februar 2012

Det ble mange innlegg av denne videoen fra Bt

Det ble mangt et innlegg på grunn av denne videoen på godt og på vondt
Gods på tog og båt er ok det, men toget og båten går ikke når treileren er lastet. og så skal lasten kjøres til en godstrerminal eller havn for omlesting og før toget eller båten har gått så kunne denne lasten vært fremme i Oslo på motager adressen to ganger omlasting, er dette så lurt og miljøvennlig?
Feksibilitet er tingen utbygg våre veier så kan vi suse avsted mellom Stavanger og Oslo på ca 4 timer i 120 kmt på en god standard motorvei. I luftlinje mellom Stavanger og Oslo er det bare 27 eller 29 mil så med ordentlig motorvei kan den bare bli ca 40 til 45 mil max. og med 120 i hastighet så er det jo lett å finne ut hvor lenge en vil trenge til Oslo og besparelse i bensin eller diesel forbuk og mindre utslipp det er miljø det enn å la all gods gå på jernbane/båt som SV og Ap folk tror et verdens beste løsning, men nei.
Med slik løsning med å la alt gå på tog/skip får vi en økt lokal trafikk til og fra godsterminalene og havnene våre. Så det er det for lite tilførsels veier. Se bare på Sola Splitten som det skal spares på, bygge to felt nå og om gjerne to år gjennoppta byggingen, idioti til planlegging.
det ble mye i kjølvannet av denne videoen som ble filmet og lagt ut på nett i Bt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar