tirsdag 7. februar 2012

Den Grønne kamp.

Den Grønne kamp.
Ja miljøbevegelsen vil ha gjennvinbar energi, er ikke vannkraften Grønn energi der reiner og reiner og om vinteren snør vi ned.
Jeg er også for vindmøller hadde vi trengt dem, men det gjør vi i grunnen ikke og spesielt ikke hav vindmøller de er så dyre å bygge, dyre og utplassere og ikke minst å vedlikeholde som kreves vindstille hav, hvor mange dager er det vindstille på vår langstrakte kyst og skal de repareres så må de nesten slepes til lands for reparasjon, det er ikke billig det.
Det som også er galt ang vinmølle parker de spretter opp alle plasser la oss få dem konsentrert få plasser, og la det komme så mange og på en plass ingen kan tenke seg å ferdes der, da er de ikke i veien for noen.
Selvfølgelig ser jeg helst at de ikke kommer noen vindmøller for denne strømmen blir for dyr i forhold til vannkraften og som gjør at strømprisene presses i været på prisen fra vannkraften for vindmølle stømen må betales den ogs og regningen går til forbrukeren.
Hadde nå miljøvernerne tenkt og heller sett sitt søkelys for å utbedre og modernisere alle de eldre vannkrafta som finnes i Norge, da hadde vi fått ca 20 nye Alta vannkraft, da skulle jeg sett opp til miljøbevegelsen.
Men det ser ut for at de må hele veien finne på noe nytt å sette sin pekefinger på for å holde seg populære og høres viktige ut.
Det er også så mange bønder og personer med eiendommer som har små bekker og elver som de ønsker å bygge microkraftverk, no som verken skader eller som vil synes i naturen og som ligger på slike steder som turfolket ikke ferdes.
Det var som Lyse uttalte seg i SA for lenge siden, de hadde ikke linjekapasitet til å frakte all energien om private fikk bygge microkraftverka som de vil bygge. Dette mente jeg var feil for vindmølleparker i hytt og pine det har de linjekapasitet til for da er de selv medeiere i, så dobbelmoralen og monopolstillingen i Rogaland den vil de ta vare på og beskytte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar