fredag 24. februar 2012

Bøndene får tilbake sin matjord, pumpene er startet.

Gratulerer Jordbruks jorden kommer tilbake, men det er nok mye vann i jordsmonet som må bort før en kan kjøre utpå med traktor etter så lenge under vann.
Dette går rette veien, slik vil også Kystpartet det skal være, redd jordbruks jorden, den er like verdigfull som gull ja helst mere. Gull er som regel til pynt men jord til matproduksjon er livsviktig for landet og folket og det må vi verne om så godt vi kan.
Gratulerer Rege bønder med at pumppene igjen surrer og går, håper vannet snart er bort.
Dette skulle bare mangle at ikke komune som fylke og stat skulle vært med på dette. Noe annet ville vært en skandale at ikke bøndene skulle fått tilbake sin jordbruks jord.
Hvorfor ikke sette opp en vind mølle på stedet som eies av bøndene som kan levere strøm til pumpene og til gårdene mulig den strømen blir for dyr til driften, men den resterende strømen som er overskudds strøm kan bli solgt og dermed kan dette bli et lønnsomt prosjekt for bøndene i området. Eller bare bygge en liten vindmølle i området som dekker behovet til pumppene,
Jeg ser på denne sake på lik linje med Forus kanalen som har fjernet Stokkavannet som lå der industrien nå er på forus, hva om den skulle stoppet hva da og naturvernerne ville hatt tilbake Stokkavannet?
Ja da skulle vi fått bråk. Vi kan ikke gå baklengs inn i fremtiden som naturvernerne vil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar