onsdag 22. februar 2012

Kystpartiet og Norsk rovdyr politikk, den knuser Norske bønder.

Kystpartiet vil beskytte Norsk dyrehold, det er ikke viltet som skal bestemme om vi skal ha Norsk  dyrehold i utmark på sommerbeite, vern våre bønder slå ring om dem, beskytt dem, vi har ingen å miste.
kystpartiet vil beskytte bøndene og Norsk dyrehold, det skal ikke være motsatt at bonden skal og må rette seg etter hvor mye vilt det er i skogen og på fjellet.
Og det er heller ikke miljøorganisasjoner som skal styre Norge og ei heller ikke EU departementet med sine direktiver som tres ned over våre hoder, vi skal bestemme over vår egen natur og resusser på land som til vanns.
Nå er det på tide at den Norske regjering forandrer politikken når deg gjelder rovdyrbestanden i Norge.
Det er greit at det er rovdyr som holder annet vilt i beskatning og denne beskatningen er en normal ting i naturen men at det når skal gå ut over husdyrholdet til bøndene det er uhørt.
WWF i Norge kan jeg overhodet ikke forstå at bøndene skal fordrives vekk for at rovdyrene skal overta landområdene til bøndene slik at det er umulig å drive med sauehold og gjeiter å ha andre dyr på beite i utmark.
Slik politikken er nå så kan ikke bonden sitte stille å se på, når en bonde mister 25 til 30% av sine dyr på beite da er det noe galt med politikken i Norge, det ser jo ut som det er naturvernorganisasjonene som styrer Norge og ikke regjeringen.
Dette er på lik linje da Belona Fredick Hauge talte til EU om Norges og Statoils oljeutvinning fra oljesanden i Canada og så skal EU nå straffe Norge og Statoil.
Det blir vel det sammen med dyrehold at EU skal straffe oss for fritt og godt dyrehold og at vi skal felle noen rovdyr for å kunne holde bondeyrket i hevd.
Nå som ulven bare blir flere og flere i Norge og Elg bestanden og andre Hjortedyr bare øker da øker også bestanden av Ulv og Jerv og så går det som offtes ut over Sau og Geit som er de letteste byttene om sommeren.
Hva har bonden gjort i alle år, jo drevet et meget godt dyrehold hvordan har Sau og andre dyr det på flate EU beite marker de spiser bare gress og fortilskudd mens her får de gå i haug og hammer spise på mange forskjellige planter som gjør Norsk Sauekjøtt en fantastisk smak.
Så hva har Norsk husdyrhold gjort med Norge, jo det har holdt vegetasjonen nede og vi har fått et fantastisk naturlandskap men når husdyrene forsvinner som rovdyrmat da er det liten eller ingen hvits i å forsette med dyrehold det er ikke lønnsomt og hvilken bonde er det som vil se sine husdyr komme hjem sønderrevne om de da overlever et angrep fra en Ulv eller Jerv og Bjørn.
Nå er det på tide å stoppe opp og tenke en tanke, hva må vi gjøre for å redde bondeyrket og Norsk dyrehold.
Vi kan ikke ha personer som gjeter dyrene 24 timer i trekk i våre heier der dyrene går på sommerbeite, vi må få ned rovdyrbestanden og det fort og så får vi også sette opp kvoten på jakt på Hjortedyr, Villrein som Elg og rådyr for dem er det nå så mange av, men en sau er lettere å fange for en Ulv og en Bjørn enn et hjortedyr.
Så om vinteren da Sau og geit er i hus da lider hjortedyrene og da hindrer den i å flykte fra rovdyrene men det er ikke nok til å holde Ulv og Jerv bestanden nede. Vi må drive større jakt på rovdyr i Norge uavhengig hva WWF sier i Norge vi må få lov til å drive med husdyr Sau og annet og vi må kunne ha dem på sommerbeite uten at de skal gå som mat til rovdyrene.
Så Senterpartiet som skal være et bondeparti må nå slå hardt til mot den Rødgrønne Regjering og si stopp, dette er vi ikke lenger med på, da er det bedre å bryte samarbeidet med Regjeringen og la den falle.
Vi har ikke bruk for en regjering som regelrett driter i bonde yrket.
Sp kom dere ut av regjeringen så faller den og vi får inn et borgerligt styre, så kan vi bygge Norge på nytt slik at bøndene får levelige kår med mindre råvdyr, men en liten levelig stamme.
Det er bedre med få Ulv og Bjørn å jerv da er det mat til dem fra annet vilt, men det skal ikke være så mye rovdyr at det går ut over dyreholdet til bøndene, det vil også gå ut over destrikts Norge og våre bygder, de blir lagt ned og det er ikke rart at mange bønder gir opp på grunn av dette med rovdyrbestanden er for høy og de får ikke lov til å felle dem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar