mandag 13. februar 2012

Norskt DNA register

DNA register på alle Nordmenn.
Hva er galt å opprette et DNA register på alle Nordmenn og alle som kommer til landet for asyl og familiegjenforening og bli registrert i.
Hva har vi å miste, vi har alt å vinne, katastrofer, ulykker forsvinninger, mennesker som kommer bort og en finner levninger etter mennesker som en ikke finner identiteten på, hva er galt å indentifisere mennesker etter ulykker.
Et DNA register er det kun forbrytere som vil hate, på lik linje med overvåkings kamera i byer og tettsteder som en kan gå tilbake å se hva er skjedd og hven har gjort denne ugjerningen.
Den dagen du som er i mot DNA og kamera i gater og andre plasser kommer ut for noe da vil du prise deg lykkelig at kjeltringene blir tatt.
Alle gode krefter må settes inn for å få dette på plass alle skal og bør bli registrert i et offentligt DNA register på lik linje med fingeravtrykk i passene våre. Et statelig fingeravtrykk som kun politi har tilgang på.
Mulig kjørerkort bør det også finnes fingeravtrykk på eller det bør være et dokument/kort som er pass og førerkort. og med cip der alle data er lagret, men det er vel litt for mye å lagre på et sted om en blir frastjålet dette og at noen har mulighet til å kopiere det.
Men få på plass et Norskt DNA register da blir det flere som blir tatt av kjeltringene, men det må ligge flere beviser enn bare et DNA bevis.
Et hårstrå kan godt ligge igjen av en person på feil plass og om det da blir utført en kriminell handleing der og politiet finner ditt hårstrå der og en blir tauet inn, ja det skal og bør være mere enn som så for å bli tiltalt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar