tirsdag 14. februar 2012

Norges utvikling, byrokratiet lenge leve i Norge.

Byrokratiet lenge leve i Norge.
Den rødgrønne Rejeringen kan bare en ting opprette avgifter og gebyrer og lage lover som øker byrokratiet slik at bedrifter og kommuner må annsette flere folk for å ta unna dokument jobber i stedet for å sattse på å få etablere arbeidsplasser som gir økt produksjon.
Og det er så populært å tilfredstille miljøvernerne med vindmøller og elektrisere platformer i Nordsjøen med strøm fra land som presser strømprisen opp. Gi konsesjoner til Nordsjøen og glemme fastlands Norge.
Dagenens Regjering er flink til å lage jobber og ikke skape nye arbeidsplasser som å gi microkraft verk konsesjoner og å oppgradere alle gamle kraftstasjonene i Norge, dette er også energiinntekter til Norge ikke bare oljeproduksjonen i Nordsjøen.
Hadde alle grundere i Norge fått god støtte i sin oppstart fase så hadde vi fått mange nye arbeidsplasser i Norge.
Hva får en utlending som er kommet til Norge en som knapt kan Norskt jo vedkommende får skattelete og mye annet i tre år ettter oppstart og etter tre år så selger han bedriften/butikken til en annen i familien som atter får nyettablerer subsidier og støtte enda tre år med reduserte skatter og avgifter og hjelp til å drive butikken og sikkert gratis skolering med mere, men det vet jeg ikke.
Hva får en innføtt Nordmann ingen hjelp. skatter og lover tredd nedover hodet og en haug med dokumenter, slik at aksjekapitalen er oppbrukt og konkurs før en får kommet i gang, bare bompenger utgjør en trussel for småbedrifter i en oppstarts fase.
Heia Norge dette går til dunders.
Hjelp til markedsføring, hjelp til å få gode prosjekter ut fra ide til et oppegående firma.
Bare det å få nye ting på markedet er ikke lett i dag, jeg har selv prøvd det. Jeg måtte avslutte før jeg fikk kommet i gang det ble for dyrt og bompenger og skatt knekker en som er ny og skal inn på et marked i dag. Jeg hadde som vare NANOTEKNOLOGIEN innen overlatebehandling og rengjøring, men møtte veggen.
Produktene var topp men når det ikke var nok penger til markedsføring og informasjon så går det ikke.
Staten må ta skulden for det er for lite hjelp til oppstart når nye ting skal etableres. Men Regjeringen ser ikke lenger enn til oljeindustrien og fagområdet rundt det og å gi bort penger til utlandet til korupte land i stedet for å hjelpe Nordmenn som vil starte et nytt firma med topp produkter..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar