onsdag 15. februar 2012

Sex trafikken i Stavanger

Hvorfor denne økningen, hvem kjøper sexen ektemenn som ikke har kvinner som vil lengre eller er det kvinner som ikke har tid til sin mann, de er kariere kvinner og kommer hjem fra arbeid og ikke er opplagt til sex regelrett for trøtte og utkjørt etter en dag eller uke på jobb.
Mannen kommer i andre eller tredjerekke og blir bare parkert på sidelinjen som et obiekt i hjemmet, god å ha som inntekt til gull og stas for kravstore kvinner.
Så går mannen ut på byen og finner sin trøst i disse protisuerte for litt nærhet og sengekos og tar seg ei øl og to og tar drosje hjem, ja noen må jo holde liv i denne sex trafikken.
jeg tror også at horetrafikken holder voldtekts statestikken ned for da kan de som er så trengende få kjøpt seg litt på si eller bare for nytelsen sin del, ja kall det hva dere vil.
Mulig disse ord vilprovisere noen, men ok og sette saken litt på spissen av og til, noen må jo ha nytte av dette og ikke bare halikken som er bak horetrafikken.
Noen selge sex frivillig også, det er også husmødre blandt dem, som ønsker seg noe ekstra som ikke mannen kan gi og motsatt, ja det går sikkert begge veier disse lystene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar