torsdag 16. februar 2012

Ungdomsgjenger, hobby, fritid. ikke gå gatelangs i gjenger.

Det er mye fin ungdom i Norge, men !
Uansett hva som er forannledningen til slike oppførelser, så bør ungdommen først legge kniver og slikt igjen hjemme.
Så er det noen som har provosert ungdommene litt, men det ligger vel noe annet under og ulmer, jeg synes guttene burde vært tatt med til politistasjonen og blidt satt inn på et møterom og til foreldrene kom så kunne de fått snakket ut om saken for å finne ut hva som er galt, var det bare pøbelstreker og ønske om å få noe spennende ut av kvelden mens en rusler rundt og ikke har noe å gjøre enn fandenskap og fokke opp andre personer.
Har ikke disse ungdomene lekser og studier å gjøre eller er det ungdom uten mål og mening, bare ute for å lage kvalm, da bør de tas hvis det er dette de bare var ute etter.
Det går sikkert an for disse gutta og finne seg en interessant hobby om de ønsker og ikke bare gå rundt og drive dank som vi sier.
Knuse en rute for det er så kult å høre glasset single eller bare ripe opp naboens bil for de synes vedkommende er en dritt.
Nei gjenger som går gatelangs er ikke det beste ungdoms start i livet, de ender som regel som stoffmisbrukere mange av dem.
derfor er det viktig og ta dem inn på politikammerset og snakke med dem, ja en hel gjeng sammen med deres foreldre om de da vil komme, men noen ganger skjeller foreldrene ut også politiet når de tauer ungdom inn for uroligheter. Mine barn gjør ikke slikt, det må være en misforståelse. Ungdom finn dere en hobby det vil si ikke ruteknusing og dop, men en virkelig hobby noe som dere er interessert i, selv om det skulle være et fag på skolen dere like bedre enn et annet ta det til dere i stedet for å dra gatelangs sene kveld timer, vær opplagt til neste skoledag gutter og jenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar