onsdag 22. februar 2012

Miljø bombe EL bilen og avgifter, forutsigbarhet i avgifter.

Uforutsigbarhet for biler som er miljøbomber, nei takk.
La oss heller få et annet drivstoff som er miljøvennlig til diesel biler, et drivstoff som kan fylles på alle bensinstasjoner i løpet av ca 14 dager ble det opplyst i Tv debatt program på NRK på torsdagen for ca 4 uker siden. Da vil dieselbilen være bedre enn el bilen i miljø men det vil ikke Regjeringen være med på. De taper penger sier de og de vil ikke høre på dette.
Bare vent til det blir nok EL biler så kommer avgiftene på dem også for da blir det som takk for sist for dieselbilene løp og kjøp diesel bil det er godt for miljøet, så kom avgiftene akkurat det samme sa de om familiebiler så som combi biler Carawelle og Toyota Hiace som var billige på avgift, folk løpte og kjøpte og så kom avgiftene når bilene ble populære, slik blir det med EL bilene også, bare vendt å se.
Ja slik blir det med miljøbomben til EL bilen, hva med batteri når de skal innleveres og byttes ut, en miljøbombe uten sidestykke også under produksjon, hvilket herk inneholder disse bateriene, hvor mye dritt må til for å lage dem, hvor farlige er de for miljøet.
Den eneste tiden El bilen er miljøvenlig er under bruk ikke ellers, hv vil det koste å resirkulere et slikt batteri til å bli ufarlig for naturen  og hva vil de gjøre for å bli kvit batteriene.
La oss heller satse på diesel biler med nytt drivstoff som er så og si uten utslipp.
Men når ingen får lov til å selge dette drivstoffet, sikkert på grunn av at da har de ingen grunn til å ta miljøavgiftene på dieselbilene og da mister Staten mye penger.
Så de har ingen grunn til å klage på dieselbilens utslipp, men verre blir det når batteriene på EL bilene skal byttes ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar