onsdag 8. februar 2012

Kystpartiet. hytter i Sandnes og strandsoneloven

Kystpartiet. hytter i Sandnes og strandsoneloven
Hytteområdene i Sandnes ligger som regel til og i nærheten av en strandsone og da kommer også den grufulle og harde nye strandsoneloven inn og som også setter begrensninger.
Nei en har snart ikke lov å flytte på en stein på egen eiendom uten å må søke om dette og det koster gebyrer som svir. Stopp galskapen, la folk få lov til å gjøre noe og la de få det trivelig rundt hyttene sine, de har jo ikke lov til å bygge en trasse en gang ved hytta uten å må søke.
Da jeg opprettet kystpartiet i Sandnes så var jeg på en parti debatt om hyttene i Sandnes, slik som denne kommunen behandler hytteeiere er uhørt på alle områder, trasser wc, bad, de skal enten ikke få lov til å bygge noe inne eller rundt sin hytte for å gjøre det litt trivelig. Ei heller adkomsten til sjø om hytta har det skal de få lov til å lage, restriksjoner på alle kanter og hjørner. Eiendomsrette og gjøre hva en ønsker på egen eiendom må myknes opp om det er på hytta eller der en har den faste bolig. Og er en så uheldig at hytta ligger i LNF område så er det ikke sikkert at en får lov til å bygge den oppigjen om det skulle oppstå brann, ja så galt er det.
Og så sitter alle i styrer og råd som har kjempe store hytter på Sørlandet med alle bekvemligheter, men selv skal de bestemme over folket i Sandnes og ikke gi disse hytteeierne lov til noen ting, mens de selv har alt på Sørlandet i og ved hytten, for en politikk.
Kast strandsoneloven på sjøen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar