torsdag 23. februar 2012

Svineinfluensaen, fuglevirus, et tilbakeblikk.

 Europeisk helsesjef: Svineinfluensaen var en falsk pandemi 
En tankevekker eller hva mine blogglesere.
Et tilbakeblikk på massehysteriet ang farlige virus som flyr fortere enn  fly.
Jeg sa dette fra dag 1. mediahysteri, det dør flere mennesker i den årlige influensaen enn i denne svineinfluensae n og fuglevirus, det er mediaskapt og med medikament produsenter som vil gjøre seg rike og som sender ut skrekk senarier som tidligere bare er dramatisert på film ang bakterier som skal spres av banditter og kjeltringer og mafiastyrte organisasjoner for å tjene milliarder av kroner.
Ja hva har ikke dette eksperimentet med folk kostet folket med lidelser etterpå og sykdommer og lemlestelser, jo de måtte nok utprøve ny vaksine på bekostning av folk liv og helse.
Ja jeg tror hele denne svnieinfluensae n var mafiastyrt,bekl ager, ja dette tror jeg. Om ikke selve influensaen var styrt så var ialle fall vaksinen og massevaksinasjo nen et spill for verdensbefolkni ngen og hvordan verden ville takle en verdens om spennende vaksine program om det en gang skulle bryte ut en slik tragedie, ja noe slikt ligger nok bak som aldri vil komme ut i media og så nå går produsenten fri fra alle de meneskene de har drept og lemlestet for livet. De skulle vært straffet og det grundig, men en kommer vel aldri til bunns i denne saken, den er nok lukket for offentligheten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar