torsdag 1. mars 2012

Ryfast, Rogfast utsettes E39 Stavanger - kristiansand glemmes hva er galt.

 Ryfast prioriteres, Rogfast utsettes E39 Stavanger - Kristiansand glemmes, hva er galt
Det er ikke bare kleppa som må i åpen høring, hele gjengen som har vært med på å drive denne Ryfast tunnellen frem har sikkert mye skitt på sine fingrer i beslutnings prosessen. Se bare Eiterjord som nå har fått en ny stilling i tunellen Eiganesprosjektet, ja han går fra å være Samferdsels sjef til en slik stilling som de selv har opprette og sin posisjon og fremdriver i Ryfast, dette lukter kameraderi til tusen og en natt.
Bompenge saken er seg selv ulovlig etter §5 i bompenge loven  se bare på T sambandet i Haugesund til Karmøy via E39. Denne avgiften er innkrevd på mange ferjer men veien har ingenting med E39 å gjøre det er en avkjørsel fra E39 som skal gå til Karmøy og til Haugesund. Bompenger skal gå til den infrastrukturen som en skal kjøre på. Hva med alle de bilister som reiser med Boknafjord ferja som ikke skal til Haugesund eller Karmøy de skal i grunnen slippe å betale , ja etter loven så har de ikke lov å kreve bompenger av de som skal videre nordover fra Boken. Og har har vi betalt i over 20 år i bompenger som delvis har vært ulovlige.
Nei det er ikke det spor rart ar jeg som Kystparti medlem raser mot bompengeinnkrevingen langs våre veier. Ta bare Nord Jæren bomselskap her er det jo brukt penger til å fikse opp i sentrum av Stavanger med gatetun og andre plasser noe som ikke har noe med den veien vi kjører på.
Ja det er som EU sier hele bompenge innkrevingen i Norge er ulovlig og må legges om, men gjøres det noe med det, nei her driter de i EUs lover mens andre direktiv trer regjeringen ned over våre hoder uten å blunke.
Flyte bro over Boknafjorden er mye viktigere enn Ryfast og fire felt er også mye viktigere helt til Kristiansand fra Stavanger enn hele Ryfast skandalen når dette veianlegget kan bygges med vei i dagen og bru over Høgsfjorden til Halve prisen og da må det være noe som er galt i kamerat klubben som reiser til sine hytter i Ryfylke, lurer på hvor mange det er av de styrende som har hytter i Ryfylke..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar