mandag 12. mars 2012

En regjering uten Jens og uten sosialister på stortinget

Ja en regjering uten Jens, Arbeiderpartiet og Sv må ut av regjeringen, vi må få fart på Norge, nå er det på tide å invistere i Norge og ikke bare spekulere i utenlandske aksjer og spille på børs og putte oljemilliardene i aksjer og blir det børskrakk verden over, hva har vi da igjen av våre oljepenger, ingenting.
Vi pumpper penger ut i ukjente og kjente aksjer og holder sikkert i live utallige bedrifter som ikke har livets rett, men med Norske oljepenger driver de videre og ler av den Norske stat og folk som godtar denne spekulasjonen.
Vi må nå rette innvisteringer i det Norske samfunnet og det gjør ikke de Rødgrønne med Jens i sjefstolen de vil heller vise seg fine utadd og reise rundt og prøve å redde allverdens andre bedrifter og miljøer og regimer i andre land.
Det er nå godt at flere og flere har oppdaget at kystpartiet er mere og mere synlige i det politiske landskap, spesielt i Nordnorge den landsdelen Jens glemmer, der sier de Nordnorge pakken et spill for galleriet hvor er den, den er uteblit som alle andre valgløfter til Jens.
Arbeiderpartiet og Sv er ødeleggende for Norge vi må få ny tankegang og ny pålitisk fremgang og få fart på innvisteringene i eget land.
Skoler og sykehus de forfaller og smuldrer opp og veier blir det ingenting av, Norge står på stedet hvil eller så råtner vi på rot.
Kystpartiet vil få fart på destrikts Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar