tirsdag 20. mars 2012

Fyktningene med barn i Norge som skal returneres i følge regjeringe, en skam.

Jens Stoltenberg har gått på falitterklæring, han er totalt i ukt med folket.
Ja den nye tinnsoldaten som en skriver her er et riktig navn på Jens.
Alle de fine talene etter tragedien den 22.07 de ordene varte ikke lenge, men selv sine egne har han glemt etter dette de er satt bort i bygd og grend i Norge og overlatt til seg selv.
Ja flyktningene i Norge burde han nå ta sin frakk og gå etter den behandling de nå får med små barn som sendes til et helvete, men forbrytere og kjeltringer får bli.
Smam deg Jens og når Sv også gikk hart ut mot arbeiderpartiet angående denne saken så går de og stemmer for å sende dem ut allike vel, mot det deres årsmøtetaler og avstemninger som ble holdt på årsmøte til SV.
Ja SV måtte atter krype for Jens og arbeiderpartiet for at regjeringen ikke skulle rakne og falle sammen, ja de fikk nokk kniven på strupen av Jens, at stemte de i mot i regjeringen så ville regjeringen falle, så defor så ville Sv forsatt sitte i regjering og stemte mot sin egen overbevisnig.
La disse barnefamiliene få bli de har gjennom gått nok i sine liv og så skal de sendes tilbake, barn som er Norske og føtt i Norge, vis barmhjertighet.
Hilsen Kystpartiet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar