mandag 26. mars 2012

Hvorfor ? Sex salg i Stavanger Norge. ¿Por qué Las ventas de sexo en Stavanger, Noruega. Why Sex sales in Stavanger, Norway

Sex salg verden elste yrke sies det at dette er, hadde nå bare bakmennene blit tatt, men det blir de ikke.
Noen gjør jo dette for egen vinning, noen gjør det for å kjøpe narkotiske stoff, andre gjør det for de liker det, noen gjør det for det er lett tjente penger av dumme menn sies det, men når menn ikke får det de skal ha hjemme så er det mange som går henn og skjøper seg også enslige menn som ikke har noen kvinnelig vennskap går og kjøper sex for å få den nærheten som de mangler, så sex salget er ikke bare voldelig og menneskehandel.
Hvor mange husmødre er det som selger seg de er det ingen som snakker om her i sex salg, annonser på internett, ja kvinner som bare vil ut på eventyr ha litt på si av en mann som nesten aldri er hjemme og hun savner det samme som mange menn gjør, sex.
Og det er få eller ingen i Ottar som snakker om mannlige sex salg de finnes det også mange av, men de bryr Ottar seg lite om, ja rødstrømpene bryr seg bare om de såkalte galne menn som kjøper sex.
Men Ottar hvorfor kjøper menn sex, er det virkelig bare menn som kjøper seg på grunn av de er såkalt forskrudde i sitt lille hode, nei det må ligge en grunn bak hvorfor de kjøper sex som også noen kvinner gjør selv om de er få.
Men går en kvinne ut på byen en kveld så er det lettere for henne å ordne et nummer for en kveld om hun er trengende i forhold til den kampen en mann må gjøre for å finne en kvinne for en natt.
Kvinnelig list og sexualitet er det noe som heter og forførende kvinner de er det mange av, sorry Ottar og alle andre som sverter de som selger sex. Det må være grunner for at menn kjøper selg og hvorfor skal de straffes så fremst også ikke kvinnen blir straffet, likhet for loven når det er forbud

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar