torsdag 8. mars 2012

500 000,- lønskrav for innvandrere fra folk utenfor Shjengen, galskap dette er for høyt.


Heia Norge,
Denne regelen må nedjusteres for å få vanlig arbeidskraft til Norge, la oss få en folkelig beløpsgrense som tilsvarer minstelønn i Norge.
  500 000,- skal en tjene om en kommer fra land utenfor shjengen, hvor i helgoland er fornuften, hvilken vanlig arbeider tjener 500 000 eller mere, jo det er mange det, men vil vi ha innvandrere som tar vanlige jobber da er firmaene dømt til å lyve hva de vil tjene for å få arbeidskraften til Norge.
Denne beløpsgrensen må senkes til et hakk lavere, 300 000,- hadde vært nok for som garanti for lønn til annsatt eller som minstelønnen er i Norge på 250 000,- da skulle jeg vært enig med en beløpsgrense som var fornuftig. Med en slik bløpsgrense på 250 000 kroner da må det bli snakk om at det ikke er mellom menn som stikker av med pengene som takk for de smugler inn folk gjennom opphold på falske premisser og stikke av med pengene og så sitter arbeidstakeren igjen med småpenger.
Hva har mange uføre og andre typer for trygdede i Norge, mye mindre og de må takk klare seg i Norge med medinsinutgifter og hus leilighet med mere.
Greit med streng lov om innvandring men 500 000,- er vel mye forlangt av UDI. Hvis grensen skal være så høy så må jagu trygdesatsene oppjusteres til minnimum 500 000,- pr år. så står i alle fal trygdesatsene i tråd med hva folk må ha for å leve og bo i Norge og dette er jo tall staten selv har satt. Hvorfor skal trygdede ha mindre enn arbeidsinvandrere ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar