tirsdag 13. mars 2012

Kollektivtrafikk til skole og jobb, gratis buss til skoleungdom.

 Kollektivtrafikk til skole og jobb, gratis buss til skoleungdom og mye billigere buss til alle andre kolektivbrukere, vi må bruke stimulerende tiltak for at folk skal bruke slike transportmidler. Da er det kun en ting, buss og tog må bli billigere, ja mye billigere og en må få hovedveier og tilførselsveier som tar unne buss og biltrafikken efektivt ellers nytter det ikke å si at folk må bruke buss og tog mye mere. De må jo kjøre barn i barnehage og så videre på jobb, prøv den som vil å bruke bussen til denne transporten, det går bare ikke, ja det er umulig om en da ikke skal bruke halve døgnet i transport til og fra jobb og hente barn i barnehage inkludert å handle mat, klær.
Dette må miljøfolka snart få inn i hodet sitt, det går bare ikke i praksis.
Det er ikke bare realfag, hele skolen i Norge må få et kunnskaps løft og elevene må få den berømte gulleroten å strekke seg etter.
Bedre skoler, det er miljø det i stedet for andre miljøtiltak, lett vei til skolen, busser som går på veier som er ufremkommelige og ikke bare lage flaskehalser til veier som hindrer fri flyt i trafikken.
Ungdommen vil ikke bare på skolen de vil på jobben etter endt utdanning så da er det veier de trenger og ikke bare skolebusser.
Uten gode veier, kollektivtrafikk til skole og jobb, gratis buss til skoleungdommer som er ufremkommelige så er det stans på alle plan i samfunnet, det vil Kystpartiet gjøre noe med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar