tirsdag 13. mars 2012

Jens Stoltenberg og Kardemommeby politikk.

Ja Jens snakker godt, like godt som politimester Bastian i kardemommeby.
Ja de går på kurs for å lære å snakke folk trill rundt og lærer seg og unvike sanheten, om de rødgrønne ikke direkte lyver så snakker de ikke hele sanheten eller historien slik at når deres lovnader skal settes ut i livet så virker de mot sin hensikt og mot folket og mot sunn fornuft.
se på alle de EU direktiv som det skulle vært åpenhet om som bare halvparten kommer ut hva loven vil ha betydning for nordmenn og landet.
Jens er på utakt med folket, når nei til EU ligger på ca 80% og nei til EØS kontrakten øker også da må Jens ta dette inn over seg, men nei det preller av som vannet på Gåsa. Hele den rødgrønne regjeringen er mot folket.
Det er snart bare kystpartiet igjen som står hart på for å kjempe mot kardemommeby opplegget til Jens og resten av Sosilalistene.
Når det er så mange som er imot EU hvorfor leser dere som er imot EU kystpartiets program, det er ikke for ingenting at for 2005 i stortingsvalget da så hadde NRK valgbarometer det Kystpartiet var med i spørreundersøkelsen, da kom ca 70% ut med at de tilhørte og måtte stemme Kystpartiet selv hele gjengen på stortinget.
Meningsmålingen var for gått at det resluterte til at Kystpartiet ikke fikk være med i slike valgbarometer lenger, media skalv i knærne.
Så hele Regjeringen er i utakt med folket da må det snart bli en totalt omvelting i stemmegivningen ved neste stortingsvalg når ca 80% av det Norske folk er mot EU, les om Kystpartiet og lær noe nytt.
Alt de LO er med eiere i av radio og tv stasjoner - kanaler må ikke ha eiere som er knyttet opp til politiske organisasjoner og som LO i TV2.
Da er det Arbeiderpartiets makt som rår og hva og hvem som skal få være med i TV debatter osv. Ja vi er et land som Kardemommeby.
Vi trenger et land uten Jens som en fra Krf utalte seg her i SA.
vi har vel aldri hatt en regjering som har svektet folket så mye som denne rødgrønne regjeringen. Og så skal de atter skremme folket ved valget i 2013 fra hvor fælt det vil bli med borgerligt styre i Norge slikt holder de på gang på gang forann valgene som i kardemommeby opplegg. Så stemmer folk som før og Jensemann smiler og ler av oss bak vår rygg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar