onsdag 21. mars 2012

La migración laboral a Noruega, UDI, será más fácil para los extranjeros para conseguir un trabajo en Noruega. Arbeids innvandring til Norge, UDI vil gjøre det enklere for utlendinger å få jobb i Norge.

http://www.aftenbladet.no/energi/arbeidsliv/UDI-gjor-arbeidsinnvandring-lettere-2946307.html
Ny ordning for utlendinger som vil arbeide i Norge.
Bra at noe posetrivt skjer, la også andre land utenfor Eu og Shjengen få samme mulighet som andre som snakker Spansk, Portugisisk, Fransk eller et annet europeisk språk.
Mange dyktige arbeidere fra andre deler av verden som snakker Europeiske språk og som også har meget høy utdanelse og av god kvalitet. Norge er ikke best i alt vi må bare innse at utlandet om det er leger fra Afrika eller Sør Amerika som har like god om ikke bedre utdannelse som det er i Norge for Nordmenn.
La godkjenning av vitnemål bli lettere, greit de må lære seg Norsk. La de få komme til Norge og lære Norsk og så rett i jobb etterpå.
Ikke la det være som nå etter endt norsk kurs så har de en uke på seg til å forlate landet, hva tid er det da til få joben. la de bli til jobbeb er i boks, eller la de få jobben først og så på kurs for å lære norsk og samtidig på jobb noen ganger for å bli innført i deres arbeid, hvor enn det måtte være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar