onsdag 21. mars 2012

Sverige og Norge en halvøy et land .Sweden and Norway is a one land Peninsula. Suecia y Noruega es una península de tierra. La Suède et la Norvège est une péninsule terres. Schweden und Norwegen ist ein Land Halbinsel.

En stor felles tragedie med dette flyet en Norsk Herkulus C130.
En stor tragedie, men det er ikke det jeg vil diskutere nå, men vårt nære band til Sverige.
Det var som en Svensk politi uttalte seg på TV, vi samarbeider i slike saker som om vi er et land.
Derfor vi jeg atter ta opp igjen unionen med Sverige som opphørte.
Så kan vi to Norge og Sverige efektivt utføre passkontroll på broen fra Danmark og på alle ferje og flyplasser for å stanse ulovlig innvandring og kriminell innvandring, vi som et land ville da hatt full kontroll på mennesker inn og ut av landet (Norsveg)
Se georafisk på Norge og Sverige, en stor halvøy så hvorfor ikke ta oppigjen å slå Norge sammen med Sverige til atter å bli et land en halvøy, for et fantastisk land dette ville bli, et land som har alt, bil, jagerfly produksjon, ja vil ville ikke manglet noe og vi ville sammen med Sverige stå sterkere mot EU og deres deriktiver som også Svenske borgere føler blir tredd ned over deres hoder.
Slå Norge og Sverige sammen til et land.
Vi er jo som et land og vi sier jo, vår søte bror i øst. La oss atter gå sammen om å bli et land.
dette ville blit det sterkeste landet i verden også økonomisk for Sverige har ryddet opp i alle byrokratiske massen de hadde for noen år siden og nå går Sverige som det suser selv om de ikke har olje eksport.
Dette på grunn av de har fjernet mange byrokrater og forenklet samfunnet og lite offentlige stillinger som ikke produserer ting, arbeidsplasser som bare er der for myndighetene har laget so mye byrokrati og lovverk at det krever mengder av kontorfolk til å ta seg av dette, konstuerte arb

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar