søndag 11. mars 2012

Nye jobber i Norge, ikke Regjeringens skuld, det er folkets innsatsvilje.

Om det blir 70 000 nye jobber i Norge i år så er det ikke den Rødgrønne regjeringens politikk som gjør dette, det er Vestlandets innherdige livsvilje og drivkraft for å skape, skapertrangen. Om noen av disse arbeidsplassene blir i Oslo området så er det bare ringvirkninger av Vestlandets satsing på utvikling og oljeleting, kontorjobber.
Det denne regjering er flinke til er å lage arbeidsplasser i form av merarbeid for bedrifter for å holde styr på enda mere byrokratikske lover og regler en arbeidsgiver må ha for å holde seg til vårt infløkte og kompliserte lov verk og avgiftspolitikk.
Hadde Regjeringen skapt arbeids plasser i stedet for å konstuere dem i form av også enda fler offentlige byrokrater som sosialistiske styresett utvikler. Snart starter vel valg kampen og så håper jeg Norges befolkning snart oppdager alle løyndommene og lovnadene Jens ga før forige stortings valg som ikke er innfridd som han bare snakker og snakker om skal komme, men bare snakk og dokumenter blir skap, null fremdrift i veier og annen infrastruktur blir bygget i raskt nok tempo, lappverk til veibygging, bare se til Solaspliten, slik er det over alt.
Små veibiter blir bygger og så opp med bompenger som koster over det dobbelte for bilisten byggekostnader pluss renter til banker og drift av bomselskap og to år etterpå bygges det igjen to kilometer slik at folk tror det skjer mye veibygging.
Nei lappverk til veibygging, nå må det skje en kontunerlig bygging, ingen veistrekning, ingen veibygging må stoppe opp før veien er ferdig fra A til Å, noe anner er å sløse med statens og våres penger,
Hilsen Kystpartiets repesentant Hordaland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar