mandag 19. mars 2012

Den Norske regjering i utakt med velgerne. El gobierno noruego fuera de sintonía con los votantes. The Norwegian government out of step with voters.

Der rødgrønne er hardnakkese sosialister og er i alle fall ikke liberale, men heller mere mot mot, ja jeg vet ikke, men de er i utakt med folket og totalt fraværende i menneske synet i flyktninge politikken, ja det er totalitære i sin hardnakkede politikk og tror at det er kun de som kan styre landet.
dette viser de hver gang rett føre valgene der de skriker ut for å skremme mot et borgerligt flertall og folket går på limpinnen.
En ting de må gjøre la disse flyktningene få bli med barn og gi klar beskjed ut til verden at nå er det satt strek og alle flyktninger som kommer etterpå må bli forklart at dette kan skje med dem om de setter barn til verden i Norge.
La de nå få opphold på humanitært grunnlag. Og siden 80% av norges befolkning er mot EU så sier det seg selv at regjeringen er mot sitt eget folk.
Det er her Kystpartiet kommer og strekker ut en hand til velgerne, ta den og grip den folkens. Se hva vi vil i forhold til dagens regjering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar