tirsdag 20. mars 2012

Norway's clean energy, gas-fired power plants.Energía limpia de Noruega, las plantas eléctricas de gas.Norges rene energi, gasskraft verk. Norges rene energi, gasskraft verk.

Ren energi i Europa men i Norge er det fy og atter fy og avgifter på avgifter som dreper gasskraftverka, co2 og nox avgifter.
Fjern avgiftene så la oss få strømmen til en riktig pris uten slike tulle avgifter. Når ikke avgiftene gå til miljøtiltak allike vel hva er da vitsen med avgiftene, kun for å fylle opp pengebingen til avgiftshungrige politikere som ikke har anet på programmet enn å skape flere avgifter som dreper strømprodusenter.
Kystpartiet vil rydde opp i avgiftene, det er alt for mange avgifter som dreper bedrifter, hva koster det samfunnet å la disse kraftverka stå. milliarder av kroner også i byggekostnader og så kan de ikke brukes på grunn av at produsert strøm bli for dy på grunn av avgiftene, for en politisk hverdag og regnestykke, jeg skjems. Snart må de avgiftskåte politikerne gå fra regjeringen og la de borgerlige overta. Norge trenger ny kurs.
Hilsen medlem i Kystpartiet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar