lørdag 10. mars 2012

Kystpartiet vil ha en steng men human asyl og flyktning politikk

Den rødgrønne Regjeringen oppfordrer til å bryte alle lover innenfor menneskerettigheter, dette er en skam for vårt fedreland og som å være en verdig nasjon som klager på alle andre land som bryter menneskerettigheter men regjeringen Stoltenberg har idde det fnugg av mennesklighet i seg, Tenker på Årets bilde, ja her kunne han gråte når det var sine egne, men hva gjør han med andre, han driter regelrett i dem sender dem ut til et helvete på jord. Barn og unge som ikke vet annet enn Norge, la de for guds skuld få bli om hva enn grunnen er, jeg vil si med handen på hjertet det er vår regjerings ansvar å ikke sende slike barnefamilier ut til helvete og det som verre er.
Ja, mennen med stenhjerte Jens.
Som kystparti medlem synes jeg dette er totalt uhørt å sende slike familier ut fra Norge, selv om kystpartiet vil ha en restrektiv innvandring så er dette som Jens og hans venner i regjeringen meget hårreisende og galt og mot alt som heter menneskerettigheter i denne verden.
Norske stortings repsentanter reiser verden rundt og deler ut milliarder av kroner som de tror går til humanitære formål til ledere i korupte regimer.
Kystpartiet vil ha en ny linje i asyl og flyktninge politikken, en human linje, men streng.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar