lørdag 31. mars 2012

Never Breivik let out of jail again, Let no such prisoners access to the internet. Slipp aldri Breivik ut igjen, La ikke slike fanger få tilgang til internett.

Ja han bør sperres inne så lenge det lar seg gjøre, en slik massemorder og trrorist må ta dette innover seg å ha drept uskuldige mennesker barn undom som voksne. Og en slik handling må få konsekvenser for en persom og når vedkommende ikke forstår forsatt at han har tatt livet av disse og ødelagt mange for livet også de etterlate som er berørt i en så ufattelig tragedie.
Og så sitter han det inne på ila fengsel og har tilgang til internett og annen komunikasjon, greit det blir sikkert overvåken, men skal virkelig forbryter ha tilgang på internett og full tilgang til media og forsatt skrive og spre sitt budskap. Fengselet er hans nye hjem, ja mulig for resten av livet.
Men tilgang til alle disse komunikasjons midler skulle ikke vært tillatt, det skal være konsekvenser for slike som Breivik, greit med en pc på romet/ fengelscella si men uten internett internett uten muligheter for utdad komunikasjon.
mennesker som gjør slike grusomme handlinger må få konsekvensr utenom å bare få fengselstraff selv om det er for resten av livet. Så med tilgang til internett kan Breivik spre sitt budskap og få flere med seg og opprette kontakter som presoner som Breivik kan få trangen til å gjøre det samme, se bare det som skjedde i Frankrike, det må få konsekvenser deres handlinger.
Hadde også breivik falt for politiets kuler så hadde vi sluppet denne grusome rettsaken i ettertid, men da hadde mye vært uløst og han hadde vært en såkalt fri mann i dag bare på en annen måte, gått bort, død. Jeg tror faktisk det hadde vært bedre for samfunnet og verden for øverikt at Breivik hadde gjort motstand og falt for politiets kuler, harde ord men jeg tror da folk hadde fått en rettferdighets følese i denne saken. Så gikk det ikke til, nå sitter han inne og må svare for seg og sine ugjerninger, må han bare ikke aldri få sette sine føtter utenfor fengselets porter uten handjern og fotlenker på, la han få tenke på hva har han gjort. Han skulle fått en time i møte med hver av de etterlatte og skadde og fått sett og hørt hva han har gjort.
Men han får vel en dose av dette i retten.
Men slipp aldri denne mannen ut igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar