mandag 12. mars 2012

Hva har SV velgere fått i Ap rejering, jo mere skatter og avgifter.

NB: kommentar fra mitt debatt inlegg i Stavanger Aftenblads nettside,.
Sv velgere har oppnådd mye av det de forventer av Sv, SA hvordan har det seg da at SV faller på meningsmålingene. SA skriver dere om det samme partiet?
Velgerne kan ikke fått mye igjen fra Sv når velgerne flykter pra partiet og nå med disse skandalene om pengetildeling til sine egne, nei takk. Jeg tror faktisk folk nå har fått nok av Sv og Ap med stadig nye avgifter og skatter og enda mindre tilbakeføring av pengemidler til kommune Norge.
Hadde nå regjeringen fratatt Erik Solheim passet sitt så hadde Norge spart mange, mange milliarder av kroner som har forsvunnet il korupte regimer.
Nå som Aftenposten hadde en meningsmåling ca den 14 feb der Kystpartiet hadde en meningsmåling på 2,2 % og Rødt hadde bare 1,8% ble dette nevnt i SA, nei.
Nå er det på tide at det går opp for folk hva Kystpartiet står for, destrikts Norge.
Sosialistisk styresett er utgått på dato i Norge, jeg tror faktisk at vi skulle hatt borgerligt styre ti minst 16 år fremover for å klare å rette opp dette skakkkjørte samfunnet på alle plan med veier, skoler, sykehus, eldreomsorg, ja listen er lang og enda lenger hva sosialistene har glemt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar