fredag 9. mars 2012

Au pair i Norge Norwegian Norway Au pair

Når griske personer prøver å ødelegge for andre så skal ikke en ordning fjernes for andres grådighet, straff de som er bakkmenn ikke disse stakkars kvinnene som er utnyttet i oslo.
Ikke ødelegg denne muligheten for andre som bor utenfor Schengen området. de som vil ha en au pair til Norge må jo stille ca 90000,- til disp på en konto til vedkommende som skal til Norge og jobbe som au pair. Men det må slå ned på misbruk av kvinner som blir utnyttet slik som nå er avdekket. Dette har ingenting med hva de har i lønn i sitt opprinnelse land. Mange kommer til Norge med kjempegod utdannelse og tar jobb som au pair og tar Norsk kurs for så å søke seg til en stilling etterpå og vise til bestått kurs som er et grunnprinsipp fra UDI for å kunne få søke på jobb i Norge. Men det også å kreve 500 000,- i lønn fra arbeidsgiver synes jeg er galt, jeg hadde hatt forståelse for å gi utlendinger en vanlig jobb om de får om de får komme å jobbe i Norge.
Jeg vil heller be om at partiene på stortinget om å forandre lovverket for UDI at de som skal søke om jobb i Norge så bør det holde med minstelønn på 250 000,- og da kan de som gjerne vil ha en vanlig jobb i Norge som butikkmedarbeider renholder eller hva som helst. Men her bør vi heller få bevis på at vedkommende er ansatt og at minstelønn blir betalt direkte til arbeid stakerens konto og ikke til mellom menn som i Oslo. Hva har mange minste pensjonister i Norge, jo mye mindre enn minstelønnen i Norge og de skal betlae som regel medisiner og legebesøk og enda mere. Ja det er på tide å se på dette også.
Hvem har det verst en au pair eller en minstepensjonist eller en uføretrygdet. En au pair er ikke bare i Norge for å se landet, nei de ønsker seg å lære Norsk og ha mulighet for en fremtid i landet om de liker seg også få seg en erfaring rikere i livet, men la ordningen bestå og lett på lønnskravet for å komme til Norge.
Hilsen en kystparti tilhenger, NB. en Kystparti tilhenger er ikke noe vi henger på en bil, nei det er et politisk parti i Norge som vil ha forandring i landet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar