søndag 18. mars 2012

Norske matprodukter. Norwegian food products. Productos noruegas de alimentos.

Norske matprodukter.
Hei bare sjekk ut hvor mye vann det er i Norske produkter i forhold til mange utenlanske produkter, derfor er de bedre å steke med, mindre vann og mindre sprut i stekepannen når du steker. Bare se på Norskt bacon når det er stekt, og stekes det spruter det vann og det blir bare en hard liten klump i stekepannen, årsaken vann og atter vann. Se bare på ferdi pakkede oksesteker og svinesteker de injeksjeres med salt vann for at de skal holde seg lenger ferske i butikken og for 30% mere vekt
En gris på 100 kg i slaktevekt blir glatt til 150 kg kjøtt når den er i ferdig behandlet pakket til butikken.
Se bare på vakum pakkede steker, okse som gris hvor mye vann det er i pakkene, dette er vann som innjeksjeres i kjøttet,  så er det vi som må betale for kjøttpris for vannet.
Og når oksesteken er stekt ligger det en liten skosåle igjen i stekeposen. Dette gjøres også med smør mest mulig vann og mulig smakstoffer innsatt for å holde konsistens og farge og smak, og vannmengden er så mye som det går ann og blande inn uten at smøret skal bli en vannsuppe og selvfølgelig bindestoffer for å holde konsistensen til smør.
Ikke rart at Tine og andre produkter ikke er topp mens utenlandske som ikke presser så mye vann inn i produktene smaker bedre og er bedre til å stke i.
Og så har vi da kjøttprodyktene som forsvinner i stekeovnen når de tilbredres. Ja vi kunder betaler dyre dommer for vannet til Norske produsenter.

 Norwegian food products. Hello just check out how much water is in the Norwegian products in comparison to many foreign products, so they are better to cook with less water, less splash in the pan when frying. Just look at Enskt bacon when it is fried and cooked will spill the water and it is just a hard little lump in the pan, the cause of water and still water. Just look at the journey packaged beef roasts and pork roasts the injeksjeres with salt water that they will stay fresh longer in the store and 30% more weight A pig of 100 kg of carcass weight becomes smooth to 150 kg of meat when it is completed packed to the store. Just look at the vacuum packaged steaks, beef as pigs how much water is in the packages, this is water that innjeksjeres the meat, then it is we who have to pay for meat prices for water. And when the beef is cooked, there is a little shoe leather left in the cooking bag. This is also made with butter much water as possible and allow flavors inserted to keep the consistency and color and taste, and the flow is as much as it is ann and blend in without the butter will be a water soup and of course, binding agents to keep the consistency of butter. No wonder Valentine and other products are not peak as foreign and not pressing as much water into the products taste better and are better able to stke in. And then we kjøttprodyktene disappearing into the oven when they tilbredres. Yes we customers pay exorbitant for the water to the Norwegian producers.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar